2021 – Bivaly, nincs előtte akadály

2021 a Bivaly éve lesz a kínai horoszkóp szerint. A távolkeleti asztrológia az állatok eredeti jellemzőit veszi figyelembe. Milyen is a bivaly? Erős, kitartó, nyugodt, de rettentő veszélyes tud lenni ha felbosszantják. A bivaly, ha valamit eltervez nincs semmi, ami megakadályozza abban, hogy, amit kigondolt véghez vigye.


A bivaly Yin típusú jegy, jellemző rá a visszahúzódás, ugyanakkor erőteljes önbizalommal és kitartással is rendelkezik. A világegyetemre ható erők közül a bivalyhoz a víz tartozik, mely egyben fő jellemvonását is adja. Látszik a felszín, de a mélységeket nehezen mutatja. A hosszú élet szimbólumának is tartják. Mindig saját erejére támaszkodva jut előre, sosem kér segítséget.


A kínai időszámítás alapján a Bivaly éve február 12-én kezdődik majd. Melyet bizakodva várunk a fentiekkel összecsengő misztikus egybeesés miatt. Mintha több száz évvel előre már tudták volna, hogy egy ilyen nehéz év után most éppen a bivaly ereje, kérlelhetetlen kitartása, kritikusságára lesz szükség, hogy újra rendbe jöjjön a világ. Mindenki visszataláljon szeretett szakmájába, korlátok nélkül élvezze a szabadságot, és jobban értékeljük azt a stabilitást, amire mindenkinek a legnagyobb szüksége van. A Bivaly éve ehhez kitűnő spirituális alapot ígér.