2021, nagy buli lesz! – Reméljük!

Mindannyiunk mögött nehéz év áll, de nagyon bizakodóak vagyunk a jövőt illetően. A Bókay-kert idén egyetlen nagyrendezvényét sem tudta megtartani a pandémiás helyzet miatt. Nagyon készültünk a Városnapokra is, ahová rengeteg kedvelt előadót is felkértünk. A jó hír hogy szeretnénk őket 2021-ben újra meghívni, örömünkre szolgál hogy várakozással, és szeretettel gondolnak a Bókay-kertre és közönségére.
Március első péntekén, ha a járványhelyzet engedi és biztonságosnak véli a városvezetés, a szervezők és a látogatóink egyaránt, szeretnénk újra nyitni a Bókay piacot, a már ismert árusainkkal, kézműves és termelői portékáikkal, ami mellett újdonságokkal is készülünk.
A majálist is szeretnénk a már megszokott módon, de mégis sok újítással megtartani, hogy látogatóink egy teljes napot tudjanak a Bókay-kertben, önfeledten, szabadon eltölteni. Kiemelten kezeljük a biztonságos szórakozás kérdését, továbbra is nagyon fontos, hogy vigyázzunk egymásra, hogy mindenki kényelmesen és biztonságban tudjon nálunk kikapcsolódni.
Bízzunk abban, hogy jövőre sokkal többet tudunk majd találkozni, élvezni a Bókay-kert nyugalmát és szórakozási lehetőségeit! Mi már most nagyon várjuk!